Live: Veelerveen – JVV

Om 21:00 uur gaat de bal rollen bij Veelerveen – JVV.

Veelerveen maakte dit seizoen zijn rentree op de velden met een standaardelftal in de zondag 5e klasse E. Veel nieuwe gezichten dus op het veld bij de Goddelijke Kanaries, maar ook JVV kreeg flink wat nieuwe spelers erbij. Hopelijk kunnen beide vernieuwde elftallen er vanavond een leuke pot voetbal van maken.

0. Aftrap! Het is JVV dat de wedstrijd is gestart met de aftrap en het spel op gang brengt.

10. De omstandigheden maken het voetbal deze donderdagavond lastig, de hard wind maakt het allemaal wat onvoorspelbaarder.

14. De eerste kans van de wedstrijd, het is Veelerveen dat dichtbij de openingsgoal is. Jelle Oost schiet op aangeven van Daan Koolhof net een half metertje naast.

22. De kansen zijn spaarzaam tot nu toe, maar dit is een behoorlijke kans voor JVV. Nieck Bentum kopt de bal uit een voorzet van Lars Kamies net over het doel van Veelerveen.

34. Een vrije trap vanaf een meter of twintig voor JVV wordt maar nest naast geschoten door Roy Veen.

41. Een goede actie van Youri van Hoorn over de linkerkant mondt uit in een voorzet, Tim Kampshoff kan er net niet helemaal goed bij en schuift de bal naast.

45. Het is rust na een eerste helft met weinig kansen in een wedstrijd met lastige weersomstandigheden. Beide ploegen gaan met een brilstand aan de thee.

46. De tweede helft is begonnen, hopelijk krijgen we nu wat meer spektakel voorgeschoten.

49. Doelpunt! De ban wordt direct na rust gebroken door Oost. De spits rond vakkundig af na een goede pass van Kampshoff: 1-0.

53. Goal! Het staat alweer 1-1. Thomas Meijer is de doelpuntenmaker. Meijer knikt hard raak vanuit een hoekschop.

61 Goal: Wat een snelle counter van JVV, Veen mag de bal als eindstation in het lege doel prikken: 1-2.

67. Doelpunt: 2-2. Nu is het weer Veelerveen dat scoort en nu is het Kampshoff die scoort op aangeven van Oost, de bal wordt prachtig in de kruising geschoten.

75. De energie lijkt wat weg te ebben bij beide ploegen en de vraag is of er nog een winnaar uit dit duel gaat komen.

80. Een goede kans voor Veelerveen, daar had Koolhof meer mee kunnen doen, maar hij schiet de bal enkele meters naast vanaf randje zestien.

85. Dat had de beslissende treffer voor JVV kunnen zijn, Nonkes krijgt de bal op een presenteerblaadje van Wortelboer, maar weet niet te scoren.

89. Beide ploegen proberen nog de winst naar zich toe te trekken, maar tot echt grote kansen komen ze niet meer. Slechts enkele pogingen van afstand nu in deze slotminuten, maar een doelpunt lijkt uit te blijven.

90+3. Afgelopen! Veelerveen en JVV spelen gelijk na een matige eerste helft en een vermakelijke tweede helft.