JVV liet geen spaan heel van Veelerveen.

Het kelderduel tussen JVV en Veelerveen om de laatste plaats in de zondag 5e klasse E was nooit een moment spannend. De nummer 13 van de ranglijst JVV walste over de rode lantaarndrager Veelerveen heen. Het werd maar liefst 8-0, mede dankzij vier treffers van Dennis de Roo.

Veelerveen had nog maar een puntje verzameld terwijl JVV ook nog maar slechts een keer had gewonnen. Maar van enige spanning was nooit sprake, want na ruim een kwartier spelen stond het al 3-0 voor de thuisploeg via treffers van Gerwin Heeres, de Roo en Roy Veen.

Teller

Daar stopte het echter nog niet voor rust, want JVV scoorde nog eens drie keer waardoor er gerust werd met een 6-0 tussenstand. Baruch Venema, de Roo en een eigen doelpunt hadden de teller op zes gebracht. Die teller bleef in de tweede helft lange tijd op zes staan, maar in het laatste kwartier voerde de Roo zijn doelpuntenproductie nog wat verder op. Met twee goals bepaalde de spits de eindstand op 8-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal opnieuw met lege handen

SC Stadskanaal heeft ook haar vierde wedstrijd op rij niet weten te winnen. In ...

Pekelder Boys ten koste van Bareveld in vierde klasse

Na een uiterst moeizaam verlopen seizoen leverde een eindsprint Pekelder Boys een plek in ...

Westerwolde sluit af met ruime zege

In de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft boekte Westerwolde een prima 5-1 overwinning ...