Gieten verlengt met technische staf selectie

Gieten heeft de contracten van de technische staf van de selectie verlengt.

Het bestuur en de technische commissie van v.v. Gieten zijn zeer ingenomen met het feit dat het technisch plaatje voor het komend seizoen wat betreft de selectie weer is ingevuld. De onderhandelingen tussen de TC en de trainersstaf hebben ertoe geleid dat Rolf Veneboer en Wim Vos hun contract met een jaar hebben verlengd en als gevolg hiervan ook in het seizoen 21-22 de teugels in handen hebben.

Deze verlenging betekent dat de ingezette koers, zoals het tijdig inpassen van eigen jeugdspelers en de aansluiting van de jeugd en de reserveteams bij het 1e kan worden gecontinueerd, hetgeen een positieve ontwikkeling tot gevolg kan hebben in het streven om met het 1e elftal een op een hoger plan te spelen. In het kielzog van Veneboer en Vos zijn ook de onderhandelingen met keeperstrainer Marchienus Tuinbeek, assistent trainer Peter van Dijk, trainer van het 3e team, Jaap Alting en verzorger Harold Dijkstra positief verlopen, zodat Gieten de komende tijd weer goed gesteld staat.

Nu maar hopen dat de corona pandemie zo snel mogelijk de kop in wordt gedrukt zodat we eindelijk na lang wachten weer verder kunnen met normale trainingen en vervolgens natuurlijk ook met wedstrijden, al dan niet in competitieverband.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Raymond Duitscher: “Titan zal alle zeilen bij moeten zetten.”

Titan-clubman Raymond Duitscher blikte vooruit op het duel tegen TEVV en keek ook vooruit ...

Jordin Louwes volgt Boelo Dekker op bij Veelerveen

Veelerveen heeft Jordin Louwes aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor aankomend seizoen.