Blik op 2L: Albert Koops, bourgondisch voetbaldier

Tom Meijers: freelance journalist, voetbaldier, speler van Valthermond. Daarin vindt Meijers in zijn huidige trainer, Albert Koops, een soortgenoot. Voetbal staat centraal in het leven van Koops, wiens verhaal werd opgetekend door Meijers…

Albert Koops heeft aangegeven te stoppen als hoofdtrainer van Valthermond. Volgend seizoen staat hij, mits corona dat toelaat, voor de spelersgroep van WKE ’16. Helemaal afscheid nemen van de kicksen kan hij maar moeilijk. Decennialang staat hij dag in dag uit op het voetbalveld. Of dat nou in Valthermond, Emmen, Veendam of Herzlake is. Op het voetbalveld is hij thuis…

Benieuwd naar het volledige verhaal?
Klik op onderstaande afbeelding!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Annen strikt Jouke Jan Meertens

Annen heeft een nieuwe trainer: Jouke Jan Meertens. De in Gieten woonachtige Meertens stapt ...

Blik op 2L: de trainerscarrousel

De trainerscarrousel van 2L is tot stilstand gekomen: iedere club heeft voor het komende ...