Live: Valther Boys – De Treffer ’16

Om 13:00 uur gaat de bal rollen bij Valther Boys – De Treffer ’16.

Een derby tussen twee ploegen, waar de afgelopen jaar het nodige speelde. Zo was er bij de Treffer ’16 de vraag of er nou wel of niet gevoetbald mocht worden en is het bij Valther Boys de vraag of er een volledige fusie komt met HOC. Maar die perikelen zijn nu niet van belang, beide ploegen zullen er vandaag onder deze zonnige en winterse omstandigheden een leuke pot voetbal van willen maken.

0. De bal rolt en het is Valther Boys dat de wedstrijd in gang heeft gezet.

3. Het veld oogt nog wel een beetje glad door de strenge vorst van afgelopen nacht. Maar beide ploegen lijken er niet al teveel last van te hebben en gaan volop de duels aan. Strijd is ook wat er verwacht kan worden in een derby als deze natuurlijk.

9. Een eerste mogelijkheid in deze wedstrijd en die is voor Valther Boys. Robin Eggens weet Basilius Dellas te vinden, die kan uithalen vanaf een kleine twintig meter van het doel. De bal vliegt enkele meters naast de goal van De Treffer ’16.

15. Een vrije trap voor De Treffer ’16. Marco Filips heeft een aardig schot in de benen en kan hier een poging gaan wagen. Aardige pegel hoor, maar de bal gaat over het doel van Valther Boys.

22. Corner voor Valther Boys. De bal wordt voor het doel gebracht, Dennis Middeljans mag koppen maar de bal wordt recht in de handen gekopt van doelman Klaas Jan van der Veen.

27. Hoekschop voor De Treffer ’16. Patrick Prins komt boven zijn tegenstander uit en kan hier koppen. Net naast, zo gek veel scheelde dat niet.

30. Nog altijd 0-0 na een half uur spelen in deze derby, waarin de kansen tot nu toe op een hand te tellen zijn.

36.  Doelpunt! Daar wordt de ban gebroken. Mooie aanval van De Treffer over de rechterkant waar Jarno Jansen het eindstation is en op aangeven van Pascal Manning kan hij simpel binnen schieten: 0-1.

43. Goal! Gelijkmaker, vlak voor rust komt Valther Boys op gelijke hoogte. Ward Hermans geeft het laatste zetje na goed voorbereidend werk van Mathijs van Dalen.

45. Rust, met een 1-1 tussenstand wordt er gerust.

46. De tweede helft is begonnen en De Treffer ’16 heeft afgetrapt.

57. Kans voor Valther Boys, dat weg is over de linkerkant via Jeroen Dam. Mooie voorzet van Dam, perfect op het hoofd van Joel Eggens. Doelpunt! Keurig binnen geknikt door Eggens: 2-1.

67. Goal! De Treffer ’16 maakt gelijk. Het is Manning die scoort na een voortreffelijke uithaal van een meter of vijfentwintig. De bal suist werkelijk de kruising in, onhoudbaar voor de goalie van Valther Boys: 2-2.

75. Er valt ook in de tweede helft weinig te beleven, er wordt wel veel strijd door beide teams geleverd, maar grote kansen zijn er niet te noteren.

82. Paal! Daar was Valther Boys heel dichtbij de 3-2. Pech voor Jan Brinks, die zijn schot via de paal het veld weer in ziet stuiteren.

87. Bijna nog de winnende voor De Treffer ’16. Wouter Bartelds tikt de bal echter net naast uit een voorzet van Patrick Zuur.

90+1. Afgelopen: Valther Boys en De Treffer ’16 spelen met 2-2 gelijk!

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma bekervoetbal zaterdag 5 september

Overzicht van de bekerwedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Programma zaterdag 2 februari

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag gespeeld worden.