SV THOS organiseert blinde poule voor FC Groningen – Feyenoord voor vernieuwen kantinemeubilair

SV THOS organiseert een blinde poule om geld op te halen voor nieuw kantinemeubilair.

Beste Thossiaanen, vrienden, kennissen en alle andere lieve mensen. Ik heb het plan opgevat om een blinde poule op te zetten voor de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord op 07-02-2021. Hierdoor willen we voor SV THOS een startkapitaal beginnen om het meubilair in onze kantine te vernieuwen. (wat geen overbodige luxe is).
Wat houdt een blinde poule in. U kiest een vakje (s) naar keuze van 1 tm 300. Onder elk vakje staat een uitslag. Dat loopt uiteen van 0-0 tot bv 19-1 of zelfs nog hoger. De uitslagen staan willekeurig onder de genummerde vakjes en is inmiddels verzegeld. Deze wordt pas na afloop van bovengenoemde wedstrijd open gemaakt. De vakjes zijn € 4,00 per stuk. We hebben 300 vakjes dus bij een volle poule zit er een bedrag van € 1200,00 in de pot. Degene met de juiste uitslag onder zijn gekozen vakje wint 1/3 van de totaal pot. is dus € 400,-. U leest het goed….. Voor € 4,00 kunt u dus maar liefst € 400 ,- terugwinnen. U mag natuurlijk zoveel vakjes nemen als u wilt. Ook leuk voor vriendengroepjes, gezinnen en collega`s. SV THOS houd dan een bedrag aan deze actie over van € 800,00. Een mooi begin van ons streefdoel dit jaar. En om het nog wat leuker te maken krijgt degene die het vakje heeft waar de meest bizarre uitslag onder staat een originele UEFA Champions Leaque bal beschikbaar gesteld door de TROTS van THOS.. Hans Hateboer..
Hoe doet u mee?
U maakt een keuze welk vakje of vakjes u wilt hebben. Mits ze nog vrij zijn natuurlijk. Dan stuurt u een app of een pb via facebook met de gekozen nummers, telefoon nummer en naam. (ik heb veel nrs in mijn telefoon staan ,maar niet van alle mensen die mee willen doen natuurlijk). Vervolgens stuur ik u een tikkie of het rekening nr waar u het te betalen bedrag op kan overmaken. U mag gerust nrs onder het bericht zetten zodat uw medespelers kunnen zien welke nrs er al uit zijn maar ze worden pas definitief door mij genoteerd na een appje, PB en betaling. Telefoonnummer zie onder dit bericht.
Nummers die onder dit bericht worden gezet worden dus niet genoteerd. Alleen via App of PB.
Mocht de poule niet vol geraken en er is wel een winnaar? Dan blijft wat er in de pot zit 1/3 voor de winnaar en 2/3 voor SV THOS. Mocht de juiste uitslag onder een leeg vakje staan dan blijft de pot staan tot de week erna met dezelfde nummers die al gekozen waren en gaan we spelen voor een dan te bepalen wedstrijd. Het vel met de willekeurige uitslagen wordt wel vernieuwd omdat we hebben moeten kijken of er een winnaar was.
Marga Hoogstraten en ondergetekende zijn i.v.m het maken van de poule uitgesloten van deelname om misverstanden te voorkomen. Ik hoop dat het zo duidelijk is wat de bedoeling is. Mocht u toch nog vragen hebben schroom dan niet en neem contact met mij op. We hopen op heel veel deelnemers en uiteraard een volle poule zodat wij een winnaar blij kunnen maken en SV THOS een begin kapitaal heeft voor het vernieuwen van het kantine meubilair. Kom op lieve mensen. U steunt ons en uzelf maakt kans op € 400,00 en dat maar voor 4 euro per nummer/ vakje. Iedereen mag natuurlijk mee doen.
Deel dit bericht ook zoveel mogelijk. Dank u.
Mvg
Jaap Smeins
06-29487737
om mij aan app toe te voegen
+31629487737

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gezocht: trainer voor het tweede elftal

Voor het seizoen 2016-2017 is SV Borger op zoek naar een ambitieuze, gedreven en ...

WVV en Bernd van Bolhuis gaan met elkaar door

WVV is tevreden over de samenwerking met Bernd van Bolhuis en heeft het contract ...

TransferTalk: topscorer Knoal naar vierde klasse

Opvallend! Zo kunnen we de overstap van de clubtopscorer van nieuwbakken tweedeklasser SC Stadskanaal ...