Koop je kaartje voor: SETA – WVV zaterdag

Maandag 15 februari nemen SETA en WVV zaterdag het tegen elkaar op in de koop een kaartje voor actie!

Het coronavirus is nog steeds in alle hevigheid aanwezig. Zo zijn de besmettingen hoog en zijn er nog zeer strenge regels. Het houdt ook in dat er nog steeds geen amateurvoetbal mogelijk is en verenigingen gesloten blijven. Waar het plan was om in het weekeinde van 16/17 januari te kunnen herstarten met het amateurvoetbal lijkt dit toch echt niet eerder te worden dan in maart of april.

Geen inkomsten

Dat betekent dat kantines nog langer dicht blijven en er geen wedstrijden gespeeld worden. Geen inkomsten uit entreegelden en kantine-inkomsten voor de club. Daarom hebben we voor de maanden januari en februari een leuke actie bedacht. Om toch een beetje het amateurvoetbal te beleven gaan we wedstrijden in beeld brengen. We hebben zo goed mogelijk geprobeerd 22 derby’s samen te stellen waar we ‘virtueel’ verslag van gaan doen. Dat wil zeggen, we gaan op die wedstrijddag voorbeschouwen met o.a. terugblikken op eerder gespeelde onderlinge ontmoetingen en we gaan een soort van ‘virtueel’ liveverslag maken van die wedstrijd in een liveblog.

Koop je kaartje en steun je club

Voor de supporters is het mogelijk om de club te ondersteunen tijdens de derby’s. Daarvoor koop je een kaartje, waarmee je direct je club kunt helpen. Per wedstrijd zullen er 500 toegangskaartjes beschikbaar zijn. 250 voor de ‘thuisclub’, 250 voor de ‘uitclub’. De toegangskaartjes voor de wedstrijd kosten € 2,50 per stuk en je mag er net zoveel kopen als jezelf wilt. 80% van de kaartverkoopopbrengst gaat naar de club en zijn alle kaartjes verkocht dan levert dat € 500,- euro op voor je club!

SETA – WVV zaterdag: Maandag 15 februari 14:00 uur

Een ontmoeting tussen twee ploegen uit de zaterdagklasse. SETA, de club uit Musselkanaal speelt momenteel in de zaterdag 5e klasse F. Een niveau waar ook WVV zaterdag vele jaren op actief was, maar de laatste paar seizoenen speelt het een treetje hoger in de zaterdag vierde klasse D. Kaartjes voor deze virtuele wedstrijd kunnen gekocht worden via onderstaande links: Koop een kaartje en steun je club! We zullen regelmatig het aantal beschikbare kaartjes updaten! Kaartjes voor SETA – WVV zaterdag zijn te koop tot en met maandag 15 februari 14:00 uur.

Koop je kaartje voor SETA – WVV Zaterdag: (SETA SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=X34CAWABR3u4VjIQdBAYVg

Koop je kaartje voor SETA – WVV Zaterdag: (WVV SUPPORTERS, 250 kaartjes beschikbaar)

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=qjxLGSBVQ8m9UACGp_ks2Q

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV de sterkste op ORGON-toernooi

In Barger-Oosterveld ging TEVV verder waar het in het voorjaar mee was gestopt: winnen. ...

HunsowhalCup 2016: meld je team snel aan!!

Op dinsdag 27 december en woensdag 28 december wordt er in de Hunsowhal in ...