Live: SETA – WVV Zaterdag

Om 14:00 uur gaat de bal rollen bij SETA – WVV zaterdag.

Door de overvloedige regenval is het een zwaar veld om te spelen zo te zien. Benieuwd welk team het beste met deze omstandigheden kan om gaan. Normaal gesproken is vierdeklasser WVV zaterdag favoriet, maar met dit soort omstandigheden is het lastiger te voorspellen ligt er wellicht een verrassing op de loer.

0. SETA heeft de wedstrijd op gang gebracht.

10. Nog geen noemenswaardige kansen in de eerste tien minuten van de wedstrijd, waarin beide teams vooral gebruik maken van de lange bal op het zeer lastig te bespelen veld.

17. Doelpunt! De eerste kans is direct raak. Mathijs Mollema scoort uit een voorzet van Roy van der Veen: 0-1.

27. Goal! WVV zaterdag komt op een 0-2 voorsprong, wederom is Mathijs Mollema de doelpuntenmaker. De spits kan simpel binnen tikken op aangeven van Tom van Aalst.

33. Kansje voor SETA, Michel Hebels schiet een vrije trap maar net over.

45. Rust. Van goed voetbal is nauwelijks sprake in deze eerste helft, maar de omstandigheden zijn er ook niet naar. WVV zaterdag leidt met 0-2.

46. De tweede helft is onderweg.

57. Goal! Hattrick voor Mollema, de spits is attent in een klutssituatie voor de goal van SETA en is er als de kippen bij om de bal binnen te werken: 0-3.

62. Ook in de tweede helft is het veel geploeter op het modderige veld en zijn de kansen spaarzaam.

69. Doelpunt! SETA doet wat terug, Rick Veldman schiet knap raak van een metertje of twintig: 1-3.

78. Goal! Frans Veldkamp maakt er 1-4 van en daarmee lijkt de wedstrijd hier wel definitief beslist.

90. Afgelopen! Weinig spektakel vandaag onder loodzware omstandigheden, maar het is WVV zaterdag dat uiteindelijk met 1-4 wint.