Om 14:00 uur gaat de bal rollen bij WVV – ASVB.

Prachtig voetbalweer vanmiddag, prima ingrediënten voor een mooie pot voetbal.

0. WVV heeft afgetrapt.

15. Het eerste kwartier is het een beetje aftasten van beide kanten. WVV heeft het meeste balbezit, maar ASVB houdt de linies compact, waardoor het moeilijk is voor de Winschoters om een gaatje in de defensie te vinden.

22. Kansje voor Thijs Hateboer, op aangeven van Martijn Delger volgt er een schotpoging, maar de bal verdwijnt recht in de handen van goalie Zuidema.

30. Doelpunt! WVV vindt een gaatje in de defensie van ASVB en het is Melvin Ubels die er van profiteert: 1-0.

37. Snelle counter van ASVB, Roy ter Veer staat helemaal vrij in de zestien. Koud kunstje voor de spits, het is 1-1.

45. Het is rust, beide ploegen wisten eenmaal te scoren en dus staat het 1-1.

46. De tweede helft is begonnen.

60. Een beetje hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, WVV dat veel aan de bal is en ASVB dat zich compact houdt op de eigen helft.

68. Mogelijkheidje voor WVV, Bert Jan Haaijer mag koppen uit een vrije trap, maar de bal gaat een meter naast de goal.

75. De kansen zijn spaarzaam in deze wedstrijd, mede dankzij het sterk verdedigende werk van beide partijen.

83. Kans voor Jessy Veit, aardig geschoten, maar ook deze poging levert geen problemen op voor ASVB.

90. Het is afgelopen! Het eindigt in 1-1. De kansen waren spaarzaam deze middag, het verdedigende werk des te beter!