Live: Borger – GKC

Om 14:30 uur gaat de bal rollen bij Borger – GKC.

Het lijkt wel lente, de zon schittert aan de hemel en de temperaturen gaan al in de richting van de twintig graden. Prachtig weer voor een pot voetbal in de derby tussen Borger en GKC.

0. Aftrap, GKC heeft de wedstrijd in gang gezet.

5. Een duidelijk patroon tekent zich al af in deze wedstrijd, waarin GKC inzakt en loert op de counter. Borger mag het spel maken deze middag.

8. Eerste kans van de wedstrijd en die is voor Borger. Gijs Roda snelt langs de defensie van GKC, maar de afronding laat te wensen over. De bal gaat meters naast.

11. Volgende kans voor Borger, goed werk van Bonne Timmer aan de linkerkant gevolgd door een voorzet. De bal komt terecht bij Mylan Beijering, maar die schiet hoog over.

15. Goal! Het zat er een beetje aan te komen, de 1-0 voor Borger valt binnen. Roda wordt weggestoken door Benjamin Mazeau en de spits schuift alleen voor doelman Peter de Vries rustig de bal binnen.

19. Counter van GKC, Danny Kolp is er over de rechterkant vandoor. Kolp speelt af op Patrick Zondag, die kan schieten op de goal. Prima redding van good old Mark Wolters, die de gelijkmaker voorkomt.

23. Halverwege de eerste helft is Borger de bovenliggende partij, maar staat het nog altijd 1-0.

29. Goal! Borger verdubbelt de marge. De groenhemden scoren via Mazeau, die een vrije trap kiezelhard in de winkelhaak schiet.

32. Gele kaart! Jan Peter Hogenboom verdwijnt in het notitieboekje na een overtreding op Luuk Kenter.

35. Gele kaart! Melvin Ottens haalt Grieto Korthuis onderuit en ziet daarvoor de gele kaart.

38. Aardige kans weer voor Borger, aanval over de rechterkant via Beijering. Teruggelegd op Timmer, hard schot maar die gaat net over.

45. Het is rust! Het staat 2-0 voor Borger na 45 minuten spelen.

46. De tweede helft is begonnen!

50. Oef! Bijna 3-0, Roda had hem op de schoen, maar de aanvaller tikt de bal langs de verkeerde kant van de paal.

55. GKC speelt wat verder van de goal nu in de tweede helft en dat levert ruimte op voor Borger.

60. Goal! Borger komt op 3-0. Mooie aanval over de linkerkant via Timmer, die de bal perfect neerlegt op het hoofd van Kenter. Simpel binnen geknikt door de aanvaller.

65. Mogelijkheid voor GKC, prima actie van Bjorn Schuiling, die Kolp de diepte instuurt. Lobje over Wolters heen, maar de bal gaat ook net over de goal.

69. Uitstekende reflex van Peter de Vries daar om de 4-0 te voorkomen. Aardige pegel van Mazeau, maar de GKC-goalie zit er uitstekend bij.

72. De wedstrijd lijkt een beetje dood te bloeden bij deze 3-0 tussenstand. Borger gelooft het wel, GKC kan niet echt een vuist meer maken.

75. Goal! GKC doet wat terug via Kolp. De aanvaller ontsnapt aan de buitenspelval na een mooie pass van Korthuis. De aanvaller schuift de bal netjes in de linkerhoek binnen: 3-1.

82. Doelpunt! Een definitieve beslissing in de wedstrijd. Invaller Dylan Berghuis tikt de bal simpel binnen op aangeven van Roda na een snelle counter.

90. Afgelopen! Borger wint met 4-1 van GKC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing bekerronde 3 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de meest belangrijke en opmerkelijke duels van speelronde 3 in de poulefase ...

Programma zaalvoetbal 8 februari

Overzicht van de zaalvoetbalwedstrijden die vandaag op het programma staan.

Stand zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de stand van de zaterdag 5e klasse F.