Om 14:00 uur gaat de bal rollen bij SPW – SJS.

Een prachtig zonnige dag vandaag, betere omstandigheden zijn er niet voor een pot voetbal.

0. De wedstrijd is onderweg en het is SPW dat heeft afgetrapt.

5. Eerste kans voor SJS, Gerwin Heidema trekt vanaf links naar binnen en haalt uit eens uit. Geen probleem voor SPW-goalie Vonk.

12. Weer SJS dat dreigend oogt, voorzet van Jay van der Hooft. Op het hoofd van Jan Springer, maar die kopt net over.

17. SPW nu in de aanval over de rechterkant via Rodan Farrell. Voorzet volgt, kans voor Chris Reijke, schot gaat net naast.

23. Doelpunt! SJS komt op 0-1 via Arwen de Koe. De aanvaller ontsnapt aan buitenspel en schuift binnen.

30. Half uur gespeeld en SJS heeft het betere van het spel in de eerste helft.

45. Rust! Weinig kansen in het tweede bedrijf van de eerste helft waarin SJS het duel onder controle had.

46. De tweede helft is begonnen!

50. Het lijkt erop dat SPW uit een ander vaatje is gaan tappen en het zet SJS meer en meer onder druk.

54. Goede kans voor SPW. Jelmer Jasken mag uithalen net buiten het strafschopgebied, maar ziet doelman de Jonge redding brengen.

59. Daar was bijna de gelijkmaker. Kasper Heijne tikt de bal echter net naast uit een voorzet vanaf de linkerkant.

67. Strafschop! Handsbal aan de kant van SJS en de bal gaat op de stip. Goal! Het staat gelijk! SPW maakt gelijk vanaf 11 meter en het is Farrell die het buitenkansje benut: 1-1.

72. Strafschop! Dat lijkt op een goedmakertje, maar SJS maalt er niet om. Rijkens schiet strak binnen, het staat 1-2.

80. Doelpunt! Roel Heidekamp springt boven iedereen uit bij die corner en kopt hard binnen. Het staat 2-2.

90. Afgelopen! De Knoalster derby tussen SPW en SJS eindigt in 2-2.