‘Sporten tot 27 jaar mogelijk in groepsverband’

Er is wellicht een versoepeling op komst voor het trainen in teamverband voor sporters tot de leeftijd van 27 jaar.

Er komt wellicht een versoepeling aan op het gebied van sporten. Het kabinet denkt erover na om de regels voor sporten die nu gelden voor sporters tot en met 17 jaar door te trekken naar de leeftijd tot 27 jaar. Jongeren en jongvolwassenen tot die leeftijd zouden dan weer in groepsverband kunnen trainen in de buitenlucht. Dat zou ook betekenen dat amateurvoetballers tot die leeftijd met elkaar kunnen trainen. De sporters van 27 jaar en ouder hebben dan wel pech en blijven verbonden aan het sporten in tweetallen. Of het daadwerkelijk tot deze maatregel komt is nog de vraag, dat zal de persconferentie van dinsdagavond (19:00 uur) 23 februari moeten uitwijzen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

Jeugdclinic SPW weer groot succes

Voor de derde keer organiseerde SPW een clinic voor jonge voetballers. Het evenement, dat ...