Ronnie Meijer nieuwe voorzitter Pekelder Boys

Ronnie Meijer is de nieuwe voorzitter van zondag vierdeklasser Pekelder Boys.

Met onmiddellijke ingang heeft het bestuur Ronnie Meijer als de nieuwe voorzitter van Pekelder Boys naar voren geschoven. Sinds het vertrek van oud-voorzitter Rient Nieboer was de positie vacant. Meijer is al 18 jaar actief in het bestuur en al meer dan 32 jaar lid van de club. Hij start zijn voorzitterschap in het 75-jarige jubileum jaar van de vereniging.

Het bestuur van Pekelder Boys zit in de coronatijd absoluut niet stil. De aanstelling van Meijer als voorzitter is een van de vele wapenfeiten van de club. Zo is er gewerkt aan een vernieuwde structuur van besturen met commissies. Ook is er voor het nieuwe seizoen met Ard Leeraar een nieuwe hoofdtrainer aangesteld en wordt er hard gewerkt aan een verjonging van het tweede elftal voorzien van goede begeleiding.

Pekelder Boys is een gezonde vereniging maar we moeten met z’n allen ons best blijven doen om dit ook zo te houden. Het bestuur heeft vorig jaar aan het einde van het jaar opnieuw een stip op de horizon gezet om dit te kunnen realiseren.

Coronatijd goed gebruiken

De vervelende corona-periode waarin we leven heeft zo ook z’n voordelen. Met het voltallige bestuur zijn we aan de slag gegaan om onze vereniging toekomstbestendiger te maken, aldus Meijer. Ik heb enorm veel zin om dit verder vorm te gaan geven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jans Spiegelaar verlaat HOC

Jans Spiegelaar zet komend voorjaar een punt achter zijn verblijf bij HOC: "Vijf fantastische ...

Westerwolde gaat nacompetitie spelen

Westerwolde heeft zich geplaatst voor de nacompetitie.

Henri Goeree verlengt bij FC Ter Apel ’96

Trainer Henri Goeree en zijn club FC Ter Apel ’96 hebben het contract met ...