Snelle, Oranje & KNVB: Kinderen, ga voetballen als Oranje!

Minder kinderen zijn gaan voetballen door de aanwezigheid van het coronavirus. De KNVB stimuleert juist in deze tijd het belang van sporten en bewegen.

Meer kinderen moeten gaan voetballen. Vanwege de coronapandemie hebben minder pupillen (4 tot en met 12 jaar) dan normaal zich aangemeld bij een voetbalvereniging. Het Nederlands elftal, de Oranje Leeuwinnen en de KNVB kunnen het hen echter van harte aanbevelen. De nieuwe single van Snelle is een eerbetoon aan het voetbal en zo ontstond een samenwerking die vanaf maandag 29 maart wordt gelanceerd met onder meer een unieke videoclip.

Snelle heeft de track ‘Limonade’ geschreven toen hij langs de lijn geïnspireerd raakte door het voetballen van zijn jongere broertjes. Het is een ode aan het amateurvoetbal en laat kleine jongens en meisjes zien die dromen over hun helden in Oranje.

Dit sloot naadloos aan bij de campagne die KNVB aan het ontwikkelen was gericht op de jongste jeugd. De volgende stap was het opnemen van een unieke videoclip. Dankzij de medewerking van bondscoaches Frank de Boer en Sarina Wiegman en vier internationals van het Nederlands elftal is het voor het eerst dat Oranje meewerkt aan een officiële muziekvideo.

Bekijk de videoclip en lees het volledige bericht via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/themas/leven-lang-voetbal/63108/snelle-oranje-knvb-kinderen-ga-voetballen-als-oranje

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdteam Kanaalstreek lijkt klaar voor Spain Trophy

Donderdagavond speelde het Jeugdteam Kanaalstreek haar laatste wedstrijd op vaderlandse bodem. In Musselkanaal werd de strijd ...

TransferTalk: drukte in de aanval van Nieuw Buinen

Herman Scherpen, de nieuwe trainer van Nieuw Buinen heeft volgend seizoen iets te kiezen. ...

Vacature: SJS zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

SJS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.