Oefenwedstrijden

In de maanden april, mei en juni kunnen er misschien nog wedstrijden gespeeld worden.

Nu de trainingen voor spelers tot 27 jaar weer volledig mogelijk zijn en spelers vanaf 27 jaar weer in viertallen mogen trainen, lijkt het er langzamerhand op dat er ook richting wedstrijden getraind kan worden. Er is geen competitievoetbal meer dit seizoen, maar ter vervanging is er nog de KNVB Regiocup. Ook organiseren verenigingen zelf al diverse wedstrijden voor de laatste maanden van dit voetbalseizoen. Als het de goede kant op gaat met de cijfers, dan is de kans aanwezig dat er in de maanden mei en juni nog gevoetbald kan worden. Graag ontvangen we dan ook oefenwedstrijden van clubs die nog gepland staan voor dit voetbalseizoen. Deze kunnen gemaild worden naar fckanaalstreek@gmail.com.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 10 & 11

Voor de volgende achttien wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Nieuwe assistent-trainer voor Nieuw Buinen

Het bestuur van Nieuw Buinen heeft in Jochen van Sleen een nieuwe assistent-trainer gevonden. ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...