Blik op 2L: Joost Schrik verlaat ‘De Meent’

Joost Schrik verlaat v.v. Valthermond en gaat na de zomer de kleuren van SVBO verdedigen. Behalve deze wisseling in de selectie, is er ook nieuws vanuit de blauw-witte staf: ‘good old’ Wim Wever keert terug als verzorger, nadat Dennis Kruise zijn vertrek aankondigde.

Onbetwist

Doelman Schrik is al jaren de onbetwiste nummer één onder de lat bij Valthermond. De nu 25-jarige goalie kwam in 2018 over van SC Erica. Met de stap naar SVBO keert Schrik terug in de eerste klasse, waar hij met SC Erica ook al eens speelde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Belofte verlaat SC Stadskanaal

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...