FC Kanaalstreek Beloften Cup keert komend seizoen terug

Komend seizoen organiseert FC Kanaalstreek opnieuw de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup.

FC Kanaalstreek is verheugd om te melden dat ook komend seizoen de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup gespeeld gaat worden. Een competitie waarin talentvolle spelers van clubs uit de regio van de Kanaalstreek aan deel zullen nemen.

Ook voor dit seizoen stond de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup op het programma, maar helaas viel dit voetbalseizoen compleet in het water door het coronavirus. Slechts een enkele wedstrijd werd gespeeld, waarna alles stil kwam te liggen. Zo ook in de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup. Dit huidige seizoen zouden de beloften van Borger, Gasselternijveen, Musselkanaal, Nieuw Buinen, SJS en Stadskanaal en Valthermond strijden om de cup, maar een winnaar kwam er dit jaar dus niet.

Hopelijk is het komende voetbalseizoen gewoon weer een normaal voetbalseizoen en kunnen de talenten uit de regio van de Kanaalstrek wel weer strijden om de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup. Inmiddels hebben een aantal teams hun deelname al toegezegd en wordt er druk gewerkt aan een schitterend deelnemersveld voor komend seizoen. In de komende weken houdt FC Kanaalstreek jullie dan ook op de hoogte welke teams er mee zullen doen aan de FC Kanaalstreek O23 Beloften Cup.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Meeden stelt Jaap Veldhuis aan als nieuwe hoofdtrainer

Meeden heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Uitkomsten landelijk onderzoek zaterdag- en zondagvoetbal

De uitkomsten van een landelijk onderzoek naar het zaterdag- en zondagvoetbal door de KNVB ...