Teams inschrijven voor nieuwe veldvoetbalseizoen: van 1 juni t/m 20 juni

Teams kunnen zich van 1 juni t/m 20 juni inschrijven voor het nieuwe veldvoetbalseizoen.

Er wordt dit seizoen niet meer gevoetbald en dus is het belangrijk de blik alvast op het nieuwe seizoen te richten. Voordat de competitie start is het namelijk noodzakelijk de teams bij de bond in te schrijven. Voor het seizoen 2021/’22 is het mogelijk om van 1 juni tot en met 20 juni de inschrijvingen te regelen.

Bij het inschrijven van teams komen zaken om de hoek kijken die goed zijn om te weten. Door hiermee rekening te houden kun je teams zo optimaal mogelijk indelen en beleven voetballers het meeste plezier aan voetbal.

Belangrijkste wijzigingen voor het nieuwe seizoen

Het voornemen tot een verdere uitrol van het gebruik van de Teamindex in het seizoen 2020/’21 viel in het water omdat de competitie vanwege de coronapandemie vroegtijdig werd afgebroken. Dit betekent dat de voorgenomen uitrol nu gaat plaatsvinden voor de competities van het seizoen 2021/’22. Via de informatie op de menukaart en de verwijzingen hierin naar pagina’s op de website van de KNVB wordt duidelijk voor welke competities dit geldt en op welke wijze hieraan invulling wordt gegeven.

Lees het volledige bericht en voor het inschrijven via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/54845/teams-inschrijven-voor

Bron: KNVB

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website