Spelregelbewijs seizoen 21/22

Voor spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 is het verplicht om het spelregelbewijs te halen.

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Juist nu kunnen de spelers en speelsters aan de slag omdat er vanwege het coronavirus helaas nog niet in wedstrijdverband gevoetbald kan worden.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 namelijk niet voetballen.

Rol voor verenigingen

Voor verenigingen ligt er een belangrijke taak om de gegevens van de spelers (actuele e-mailadressen) op orde te hebben in Sportlink Club én de betreffende spelers/speelsters erop te attenderen dat zij het spelregelbewijs moeten gaan behalen.

Spelers/speelsters kunnen zich met het juist vastgestelde e-mailadres registreren voor het KNVB account om daarna te kunnen inloggen op de website van Voetbalmasterz, waar zij kunnen oefenen en uiteindelijk het spelregelbewijs kunnen behalen.

Onderstaand is meer informatie te vinden over Voetbalmasterz, het KNVB account en de veelgestelde vragen over het spelregelbewijs.

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/52483/spelregelbewijs-seizoen-2021%E2%80%9922-haal-het-nu

Bron: KNVB

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Youri van Hoorn verruilt Veelerveen voor Wedde

Youri van Hoorn maakt komend seizoen de overstap van Veelerveen naar Wedde.

De Oefencampagne 2022/2023

Clubs gaan zich in de zomermaanden weer voorbereiden op de start van de competitie.

Muur van de Kanaalstreek

Tussenstand Muur van de Kanaalstreek na speelronde 3.