Blik op 2L: Sterkhouder verlaat ‘De Meent’

Kenny Koning, de nieuwbakken trainer van Valthermond, heeft een tweede tegenvaller moeten incasseren. Nadat op een eerder moment doelman Joost Schrik, aangaf de club te verlaten, heeft nu ook Demy te Velde aangegeven volgend seizoen elders te spelen.

Ook Te Velde kiest voor SVBO, waar hij dus wordt herenigd met Schrik. De overstap naar de eersteklasser is voor Valthermond een forse aderlating, want de 24-jarige Te Velde ontwikkelde zich in de achterliggende jaren tot sterkhouder én goalgetter van de blauw-witten. Sinds zijn entree in de hoofdmacht in 2013 scoorde de technisch begaafde aanvaller 74 doelpunten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jaap Alting stopt bij De Treffer ’16

De Treffer '16 kan voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer.

Talenten SC Stadskanaal winnen beloftencompetitie

Het beloftenteam van SC Stadskanaal heeft met de jongste ploeg van het toernooi de ...

Titan terug in derde klasse

Door de 2-1 overwinning van Amicitia VMC op ZNC is het doek definitief gevallen ...