Blik op 2L: Sterkhouder verlaat ‘De Meent’

Kenny Koning, de nieuwbakken trainer van Valthermond, heeft een tweede tegenvaller moeten incasseren. Nadat op een eerder moment doelman Joost Schrik, aangaf de club te verlaten, heeft nu ook Demy te Velde aangegeven volgend seizoen elders te spelen.

Ook Te Velde kiest voor SVBO, waar hij dus wordt herenigd met Schrik. De overstap naar de eersteklasser is voor Valthermond een forse aderlating, want de 24-jarige Te Velde ontwikkelde zich in de achterliggende jaren tot sterkhouder én goalgetter van de blauw-witten. Sinds zijn entree in de hoofdmacht in 2013 scoorde de technisch begaafde aanvaller 74 doelpunten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dennis van den Driessche nieuwe hoofdtrainer Helpman zondag

Zondag tweedeklasser Helpman heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon ...

Footvolley Regiocup

Het mooie weer komt eraan, een prachtige gelegenheid voor spelers om mee te doen ...

Transfertalk

De transfermarkt is nog twee weken open.