Meer zondagvoetbal komend seizoen bij FC Kanaalstreek: Zondag 2e klasse L

Komend seizoen breidt FC Kanaalstreek ook het zondagvoetbal uit, in 2L volgt er een aanpassing ten opzichte van het huidige seizoen.

Het voetballandschap is aan verandering onderhevig. De laatste jaren zien we dat veel verenigingen overstappen van speeldag. Daarbij maken veelal clubs de overstap van de zondag naar de zaterdag. Vanaf het seizoen 2022/2023 maakt de KNVB het zelfs mogelijk om te wisselen van speeldag, waarbij hetzelfde klasse niveau behouden blijft. Dit geldt dan vanaf de eerste klasse en lager. Het zou kunnen betekenen dat nog meer clubs ervoor gaan kiezen om op de zaterdag te spelen. Desondanks zien we nu nog veel voetbalclubs in onze regio en omstreken die op de zondag spelen. Des te meer een reden om ook volop het zondagvoetbal te blijven volgen.

2e Klasse L:

Dit seizoen was er een aparte special voor de zondag 2e klasse L: Blik op 2L. Helaas verliep dit vanwege het coronavirus niet volgens verwachting. Komend seizoen zal deze categorie niet terugkomen. Uiteraard blijven we de 2e klasse L met bovengemiddelde interesse volgen en zal de aandacht vooral uitgaan naar de clubs Stadskanaal, Valthermond, Nieuw Buinen, ASVB, Rolder Boys, Veendam 1894, Annen en WKE ’16.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Nieuw Buinen naar kwartfinale districtsbeker

Nieuw Buinen heeft zich op het eigen ‘Buunerdrome’ geplaatst voor de kwartfinale van de ...

Regio Cup-indeling JO19-1 Groep 1-21

Overzicht van de poule-indeling van de JO19-1 Groep 1-21.