Wedde zoekt spelers

Wedde is voor het komende seizoen nog op zoek naar nieuwe spelers voor zowel de heren- als dameselftallen.

VV Wedde is een kleine gezellige vereniging met 4 senioren teams op de zondag. Tijdens de trainingsavonden en wedstrijddagen is het in en rond de kantine altijd gezellig druk en na de wedstrijden wordt de 3e helft altijd met winst afgesloten. Mensen zullen zich snel thuis voelen in Wedde en dat maakt het een fijne vereniging.

Het eerste elftal komt uit in de 4e klasse zondag en is een team met een juiste mix tussen jong en oud. Om nog meer een stabielere 4e klasse te kunnen worden is de club op zoek naar extra versterkingen om de selectie breder te kunnen maken. Er zijn al enkele spelers die de weg naar Wedde willen bewandelen en de club zoekt dus nog een aantal spelers die dit ook willen doen. Zo zijn we onder andere opzoek naar een keeper en extra veldspelers zijn ook altijd welkom.

Overige senioren en damesteam

Ook voor het tweede, derde en vierde elftal zijn we opzoek naar enthousiaste spelers, die op recreatieve basis graag tegen een balletje aan trappen. Het tweede elftal komt uit in de reserve 4e klasse en het derde en vierde elftal in de reserve 6e klasse. Ook zijn we opzoek naar enthousiaste dames om komend seizoen weer een 7-tal te kunnen vormen. De wedstrijden worden in poulevorm gedaan op de vrijdagavond, 4x in het voorjaar, en 4x in het najaar.

Informatie

De selectie traint op de dinsdag en donderdagavond van 20 tot 21.30 uur. De overige senioren trainen op de donderdagavond van 20 tot 21.30 uur. Voor de dames wordt er nog gekeken op welke dag de training zal zijn in overleg met het team voor komend seizoen. Kortom, wil je onze gezellige vereniging helpen om verder aan de toekomst te bouwen? Dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Rico van Heumen op: ricovanheumen@gmail.com of secretariaat@vvwedde.nl .

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdspelers ZVC ’14 in het nieuw

Het oudste elftal van SJO ZVC '14 is onlangs in het nieuw gestoken door ...

Edwin Guchelaar nieuwe hoofdtrainer JVV

Edwin Guchelaar is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van JVV.