Transfertalk: Jeugd heeft de toekomst bij SC Stadskanaal

SC Stadskanaal heeft ook komend seizoen de beschikking over een talentvolle selectie.

SC Stadskanaal mag dan wel een van haar talentvolste spelers komende zomer zien vertrekken naar Go Ahead Eagles in de persoon van Boy Nijgh, maar ziet ook veel talent de overstap maken vanuit de eigen jeugdopleiding. Zo mag hoofdtrainer Jordi Nijgh maar liefst een tiental nieuwe talentvolle spelers verwelkomen bij de selectie.

Talentvolle selectie

Rowin Schuiling, Luc Overdiep, Jorge Diallo, Maurice Mulder, Julian Buist, Stefan Bolk, Verron Vroom, Nathan te Velde en Joƫll Roeters zullen allen gaan proberen om een plekje bij de eerste elf te bemachtigen. Eerder was al bekend dat Sander Rietveld overkomt vanuit de ACV jeugd. Met de aanwezigheid van de huidige spelers binnen de selectie en de aanwas van nieuw talent staat er komend seizoen in Stadskanaal opnieuw een talenvolle groep, die komend seizoen goed voor de dag kan komen in de zondag tweede klasse L.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst Nummer 32: THOS

THOS is de nummer 32 van de FC Kanaalstreek Millennium Ranglijst.

Overzicht plan B Amateurvoetbal

De KNVB heeft een plan en routekaart samengesteld voor hoe het straks verder moet ...