Transfertalk: Deadline Day

Amateurs hebben vandaag nog de mogelijkheid om hun overschrijvingen te regelen.

Vandaag is de laatste dag op de transfermarkt in het amateurvoetbal. Spelers en clubs kunnen vandaag nog overschrijvingen regelen. Welke club haalt op de slotdag nog een aantal versterkingen binnen en zitten er nog verrassingen in het vat? FC Kanaalstreek houdt op deze deadline day alle transfergebeurtenissen bij van de amateurclubs in de regio van de Kanaalstreek. Houdt de transfertalk en berichtgeving vandaag dan ook in de gaten voor de laatste transfers van de clubs in de regio van de Kanaalstreek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan kan niet stunten in halve finale

Vierdeklasser Titan is er niet in geslaagd de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi ...