Indelingen en programma’s topamateurvoetbal seizoen 2021/2022

De competitie-indelingen in het topamateurvoetbal zijn bekend.

De indelingen en de competitieprogramma’s van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2021/’22 zijn bekend. Jack’s League, de nieuwe naam van de Tweede Divisie, en de Derde Divisie starten in het weekend van 21 en 22 augustus met de eerste speelronde, de Hoofdklasse start een week later.

De Tweede Divisie gaat vanaf het seizoen 2021/’22 door het leven als Jack’s League, dankzij een sponsorovereenkomst die de Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie (CVTD) heeft gesloten met Jack’s Casino. De teams die komend seizoen deelnemen aan Jack’s League, zijn dezelfde als in het seizoen 2020/’21. Vanwege het voortijdig afbreken van de amateurcompetities, in verband met de coronapandemie, werd het seizoen 2020/’21 niet uitgespeeld en vond geen degradatie plaats.

De meest recente kampioen (seizoen 2018/’19) en ook de laatste koploper van seizoen 2020/’21, AFC, start het seizoen 2021/’22 op zaterdag 21 augustus met een thuiswedstrijd tegen Katwijk.

Voor het volledige bericht en alle indelingen in het topamateurvoetbal, zie onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/63932/indelingen-en-programma%E2%80%99s-topamateurvoetbal-seizoen-2021

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

In het nieuw dankzij Voetbal International

Nederlands meest bekende voetbaltijdschrijft, Voetbal International bestaat vijftig jaar. Deze gelegenheid is door VI ...

Meeden en Tammo van der Weerden verlengen samenwerking

Meeden is tevreden over de huidige samenwerking met hoofdtrainer Tammo van der Weerden en ...

De meest optimale wedstrijdvorm voor O13 spelers? Help mee aan ons onderzoek!

Help mee aan het onderzoek naar de optimale wedstrijdvorm voor de O13 spelers.