Jos Kuiper nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft Jos Kuiper aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe voetbalseizoen en heeft daarmee de gewenste opvolger voor de naar Veelerveen vertrekkende Boelo Dekker gevonden.

Met het ingang van seizoen 2021-2022 is Jos Kuiper de nieuwe hoofdtrainer van Gieterveen. Daarmee heeft de zondag vierdeklasser een opvolger gevonden voor de naar Veelerveen vertrekkende Boelo Dekker.

Gieterveen moest plotseling inspelen op een vertrek van Dekker, die laat in het seizoen bekend maakte te vertrekken naar Veelerveen. Daarmee kreeg het bestuur nog een lastige opgave om laat in het seizoen nog een waardig opvolger te vinden. Met de komst van Kuiper lijk dat te zijn gelukt en beide partijen zijn zeer verheugd met de komende samenwerking.

Ervaring opgedaan

De 36-jarige Kuiper, woonachtig in Onstwedde, heeft de laatste jaren onder andere ervaring als hoofdtrainer opgedaan in zijn geboortedorp Wildervank, waar hij kampioen werd in de 5e Klasse. Afgelopen jaar was hij trainer van zondag derdeklasser FC Ter Apel ’96, waar het seizoen na vier wedstrijden zoals bekend werd gestaakt.

Ook Gieterveen speelde het afgelopen jaar maar een handvol wedstrijden en stond daarbij stevig in de middenmoot. Voor komend seizoen zullen de spelers en de nieuwe hoofdtrainer er alles aan doen om deze prestatie minimaal te evenaren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer stelt Willie Sagel aan als hoofdtrainer

Alteveer heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Competitie-indeling 2018/2019: Zondag 4e klasse E

Titan komt komend seizoen uit in de 4e klasse E. Ligt er een titel ...