Het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 gaat van start met de ontmoeting tussen SETA en Buinerveen.

We trappen vandaag het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 officieel af. Na twee verloren voetbaljaren hopen we dat we komend seizoen eindelijk weer een normaal voetbaljaar in het amateurvoetbal kunnen beleven. Daar snakken niet alleen wij naar, maar ook alle voetbalclubs, voetballers, trainers, supporters en iedereen die het amateurvoetbal een warm hart toedraagt.

De eerste clubs zijn na een korte zomerstop inmiddels alweer volop aan het trainen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanmiddag staan dan ook al de eerste oefenwedstrijden ingepland en het seizoen start direct met een mooi affiche. Om 15:00 uur vanmiddag nemen de gebroeders Feiken het tegen elkaar op als SETA en Buinerveen elkaar treffen. De gebroeders kozen er afgelopen zomer voor om afscheid te nemen van zondag tweedeklasser Nieuw Buinen en zich ook te gaan richten op een trainerscarrière. Zowel Roy (Buinerveen) en Denny (SETA) bekleden komend seizoen een rol assistent-trainer bij de vijfde klassers. Daarnaast zullen beide spelers in het veld ook het verlengstuk zijn van de hoofdtrainers Willy Kral (Buinerveen) en Harm Bolk (SETA).

Zowel Buinerveen als SETA mochten een aantal nieuwe spelers verwelkomen en lijken voor komend seizoen dan ook ambities te hebben om mee te gaan spelen om de prijzen in hun vijfde klassen. Vanmiddag trappen beide clubs in ieder geval het seizoen af in Musselkanaal. Kan men direct zien welke ploeg er nu al goed voor staat en welke ploeg nog wat werk heeft te verzetten richting de start van de competitie.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 7

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 7.

Competitie-indeling: Zaterdag 5e klasse F

Overzicht van de competitie-indeling van de zaterdag 5e klasse F.

Bekerloting 2e ronde K.O. district Noord

Overzicht van de bekerloting 2e ronde K.O. district Noord (Groningen/Drenthe)