DZOH wint Orgon Toernooi, Valthermond grijpt net naast het podium

DZOH werd de winnaar van het door SVBO georganiseerde Orgon Toernooi.

Het door SVBO georganiseerde Orgon Toernooi is gewonnen door DZOH. De zaterdag tweedeklasser bleek uiteindelijk in de eindstrijd met 1-0 te sterk voor FC Klazienaveen. Valthermond greep net naast het podium, de Mondkers verloren de strafschoppenserie van SVBO om de derde plaats.

Het Orgon Toernooi werd over twee dagen gespeeld en vond plaats op vrijdagavond 13 augustus en zondag 15 augustus. Voor de deelnemende teams betekende het de eerste oefenwedstrijden in het begin van deze voorbereiding. Zo kende Valthermond vrijdag een goede start met een 5-0 overwinning op SVBO zaterdag en won ook SVBO zondag met ruime cijfers van Titan: 7-2.

Op zondag bleek DZOH in de beste vorm te steken al hielden Valthermond en DZOH elkaar wel in evenwicht: 1-1. Daarnaast won de zaterdag tweedeklasser ook met 5-0 van SVBO zaterdag. Uiteindelijk moest DZOH tegen FC Klazienaveen om de winst strijden en dat leverde een nipte 1-0 overwinning op en de uiteindelijke eindzege voor DZOH.

Einduitslag:

  1. DZOH
  2. FC Klazienaveen
  3. SVBO (zondag)
  4. Valthermond
  5. Titan
  6. Gieten
  7. SVBO (zaterdag)
  8. Weerdinge

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde zet concurrent aan de kant

In een wedstrijd die vooraf als ‘zes-puntenwedstrijd” kon worden gekarakteriseerd, zette Westerwolde zondagmiddag concurrent ...

Westerwolde wint eenvoudig van Meeden

Westerwolde kende een gemakkelijke middag tegen Meeden en won eenvoudig.