JVV speelt gelijk tegen Gasselternijveen 2

JVV en Gasselternijveen hielden elkaar dinsdagavond in evenwicht in een vrienschappelijke wedstrijd.

Dinsdagavond oefende zondag vijfdeklasser JVV tegen Gasselternijveen 2. Beide teams kwamen deze avond tweemaal tot scoren, waarbij de doelpunten over beide helften werden verdeeld. Zo kwam Gasselternijveen op voorsprong via Harm Jan Dijkhuis, maar maakte Dennis de Roo vlak voor rust gelijk. Ook na de pauze was het de Roo, weer teruggekomen na een verblijf bij FC Ter Apel ’96, die het net wist te vinden. Het bleek niet voldoende voor de winst, want ook Dijkhuis wist nogmaals te scoren en bepaalde de eindstand op 2-2.