Gieterveen en Buinen spelen gelijk in vermakelijk oefenduel

Gieterveen en Buinen speelden een vermakelijke oefenwedstrijd en hielden elkaar daarbij uiteindelijk in evenwicht.

In een vermakelijke wedstrijd deelden Kanaalsteek-genoten vv Gieterveen en vv Buinen uiteindelijk de punten. De bezoekers kwamen driemaal op voorsprong, maar de Gieterveners kwamen even zo vaak langszij.

Na een dikke twintig minuten spelen kwam Buinen op voorsprong na een zwakke bal door het midden van de thuisploeg. Komduur kon daardoor met één pass Thorsten Leeuw alleen voor de keeper zetten en rondde koelbloedig af. Niet veel later stond het gelijk. Een vrije bal van van der Veen kwam via de paal voor de voeten van nieuwkomer Yilmaz, die daarmee zijn eerste doelpunt in de oefencampagne kon maken.

Doelpunten over en weer

Beide ploegen scoorden nogmaals voor rust. Michiel Vedder schoot een afgeslagen voorzet onberispelijk tegen de touwen en vlak voor rust scoorde ook Jesse Nijhuis zijn eerste goal door uit een lastige hoek keeper Schutte te verschalken. De tweede helft begon flitsend met een snelle goal van Buinen, wederom na persoonlijke fouten bij de thuisploeg. Maar weer was daar Nijhuis om de stand niet veel later gelijk te trekken vanuit een nog lastigere hoek dan bij zijn eerste treffer. In het restant van de tweede helft sloeg de vermoeidheid bij beide teams toe en ontstonden er nog een aantal levensgrote kansen voor beide goals. Het vizier stond echter bij niemand meer op scherp, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys verslaat Westerwolde

Op sportpark 'De Boskamp' stond gisteravond de derby tussen Onstwedder Boys en Westerwolde op ...

Borger doet zichzelf tekort tegen SVBO

Borger heeft in de thuiswedstrijd tegen SVBO duur puntverlies geleden. Dat had het vooral ...