Gasselternijveen heeft vizier niet op scherp tegen Meedhuizen

Gasselternijveen had het vizier niet op scherp staan tegen Meedhuizen en verloor uiteindelijk nipt.

Gasselternijveen heeft de thuiswedstrijd met 1-0 verloren van Meedhuizen. In een gelijk opgaande eerste helft waarbij beide teams leuke mogelijkheden hadden, bleef de eerste helft zonder goals en dus was de ruststand 0-0. Enig smetje van de eerste helft was het uitvallen van Jasper Kuiper, die een ogenschijnlijk zware hamstringblessure opliep.

Vizier niet op scherp

De tweede helft kwamen de bezoekers uit Meedhuizen op 0-1 uit een prachtige vrije trap. Doelman Timon de Heij werd volledig kansloos gelaten. Gasselternijveen ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar de thuisploeg had het vizier niet op scherp. Nieveen kreeg veel kansen, maar onder andere de paal en lat en de doelman van Meedhuizen zorgden ervoor dat de nul aan Gasselternijveen zijde op het scorebord bleef staan.

Voor Gasselternijveen was dit de laatste wedstrijd waarin iedereen nog zijn minuten kreeg. Volgende week wacht een zware dobber, uit tegen WKE ’16 waarin Gasselternijveen zo sterk mogelijk zal gaan starten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal 2 nipt onderuit in nacompetitie

Het tweede elftal van SC Stadskanaal promoveerde aan het einde van het vorige seizoen ...

Alteveer verslaat Zuidlaarderveen in de slotfase

In de tweede wedstrijd van het seizoen toog de equipe van trainer René Nijgh richting ...