Gestaakt: Nieuw Buinen wint van rood aanlopend Muntendam

Nieuw Buinen won de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, thuis tegen Muntendam bleek het met 3-2 te sterk.

Foto Harold Woortman, Nieuw Buinen won haar eerste oefenwedstrijd van Muntendam, dat een aantal rode kaarten incasseerde.

De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding voor Nieuw Buinen is geëindigd in een 3-2 overwinning op Muntendam. Zaterdag werd er gespeeld op het sportpark Buunerdrome, waarbij Nieuw Buinen twee keer voor rust terug kwam van een achterstand en er derhalve met 2-2 werd gerust. Na de pauze sloeg de vlam in de pan en liep Muntendam tegen drie rode kaarten aan. Twee spelers van de Muntendammers werden met een rode kaart naar de kant gestuurd en ook Muntendam-trainer Robert Nieborg werd weggestuurd. De arbiter vond het enkele minuten voor het einde wel allemaal prima en maakte een einde aan de wedstrijd, waarbij Nieuw Buinen op dat moment met een 3-2 voorsprong leidde. Fotograaf Harold Woortman maakte een mooie fotoreportage van de vriendschappelijke wedstrijd.

Foto’s Harold Woortman: Nieuw Buinen – Muntendam