Stadskanaal verliest van Be Quick 1887 zaterdag

Stadskanaal heeft de derde oefenwedstrijd van het seizoen verloren, de zaterdagtak van Be Quick bleek te sterk in Stadskanaal.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal verloor haar tweede oefenwedstrijd, Be Quick 1887 zaterdag bleek met 1-4 te sterk.

Stadskanaal heeft haar tweede nederlaag van de oefencampagne geleden. Na de 6-0 zege op vierdeklasser SJS en de 7-0 nederlaag tegen eersteklasser Hoogezand, ging het zaterdag met 1-4 in eigen huis onderuit tegen zaterdag derdeklasser Be Quick 1887.

Al in de eerste minuten van de wedstrijd kwamen de bezoekers aan de leiding, wat tevens ook de ruststand bleek. In de tweede helft liep Be Quick verder uit naar een 0-3 voorsprong, voordat de thuisploeg nog wat terug kon doen. Stefan Bolk maakte een klein kwartier voor tijd de enige Knoalster-treffer van deze middag. Het waren de gasten die enkele minuten voor het einde van de wedstrijd nogmaals scoorden en zo de eindstand op 1-4 bepaalden. Fotograaf Stoffer Bakker maakte een mooie fotoreportage van de wedstrijd.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Be Quick zaterdag