Titan start bekercampagne met klinkende zege op Musselkanaal

Titan is het bekertoernooi uitstekend begonnen met een ruime zege op Musselkanaal.

Titan is het bekertoernooi uitstekend begonnen. De ploeg uit Nieuw-Weerdinge won verrassend en knap genoeg van het hoger geklasseerde Musselkanaal. Spannend werd het in de Kanaalstreekderby eigenlijk niet, Titan won met duidelijke cijfers: 0-5.

Zondag derdeklasser Musselkanaal ontving zondag vierdeklasser Titan en dat leverde in het verleden met enige regelmaat boeiende wedstrijden op. Dat was vandaag niet echt het geval, waarbij Titan deze zondagmiddag een goede indruk maakte. In de eerste helft namen de bezoekers de leiding via Mick Hendriks, waarna Rowan Meijering de score verdubbelde. Die marge van twee zorgde ervoor dat Titan comfortabel aan de thee kon.

Ook in de tweede helft werd het er niet beter op voor de thuisploeg. Titan breidde de score zelfs verder uit en het was Julian Bruining die het duel met de 0-3 eigenlijk al besliste. Daar bleef het echter niet bij, want de gasten uit Nieuw-Weerdinge liepen uit naar een eclatante overwinning. Meijering mocht nog een keer juichen, waarna het slotakkoord voor Thijs Over was die de eindstand op 0-5 bepaalde.

Zo begon Titan uitstekend aan het bekertoernooi en lijkt het met Gieterveen om de groepswinst te gaan strijden. De Gieterveners wonnen namelijk met 6-0 van De Treffer ’16. Voor Musselkanaal was de nederlaag tegen Titan toch enigszins een bittere pil na de midweekse 1-5 overwinning op zondag tweedeklasser Nieuw Buinen.