Achilles 1894 wint nipt van WKE ’16

Achilles 1894 won het eerste bekerduel van WKE ’16 met minimaal verschil.

Achilles 1894 heeft het eerste groepsduel in de beker nipt gewonnen met 1-0 van WKE ’16. De Assenaren waren over het gehele duel genomen de betere ploeg, maar drukten dit niet uit in de score. Het enige doelpunt viel voor rust en werd in de 37e minuut gescoord door Sam Kuipers, die het eindstation was van een fraaie aanval van de thuisploeg. Achilles hield het lang spannend en WKE kreeg in de tweede helft zelfs nog een grote kans op de gelijkmaker, maar Achilles-doelman Morten Otto hield zijn doel schoon. Zo bleef het bij 1-0 voor Achilles, dat zich in de volgende wedstrijd tegen Zuidwolde al kan plaatsen voor de volgende ronde.