Onstwedder Boys bindt ook Harkstede aan de zegekar

Onstwedder Boys blijft goede resultaten boeken in de voorbereiding, nu werd Harkstede met 0-5 aan de kant gezet.

De voorbereiding van Onstwedder Boys loopt tot nu toe op rolletjes. De Boys wonnen tot nu toe al hun oefenwedstrijden in de voorbereiding en ook het eerste bekerduel werd met ruime cijfers gewonnen. Na een 0-3 ruststand won de zaterdag vierdeklasser uiteindelijk met 0-5 van Harkstede. 

Ook tegen zaterdag vijfdeklasser Harkstede ging het weer voortvarend voor de Boys, die al na een kwartier spelen op een 0-2 voorsprong stonden. Gerko Scheper, die tot nu toe al aardig wat scoorde in de voorbereiding, opende ook nu weer de score. Niet veel later liet Harm Visser de 0-2 noteren en had Onstwedder Boys al vroeg een comfortabele voorsprong te pakken. Die werd rond het half uur nog verder uitgebreid, Sem Nieuwenhuis schoot raak en zorgde voor een 0-3 ruststand.

Ook na de pauze kwam Onstwedde niet echt in gevaar en liep het nog verder uit. In de 65e minuut bracht aanvaller Scheper met zijn tweede van de middag de stand naar 0-4. Ook Harm Visser mocht twee doelpunten achter zijn naam noteren deze middag, de middenvelder wist de eindstand een kleine tien minuten voor tijd op 0-5 te bepalen. Zo boekte Onstwedder Boys wederom een overtuigende overwinning en lijkt het nu al op tijd in vorm voor de competitiestart als direct de Kanaalstreekderby tegen SJS op het programma staat.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Edwin Drenth goud waard voor Valthermond

Valthermond speelde tegen Protos uit Steenwijksmoer beslist niet haar beste wedstrijd van het seizoen. ...

Alteveer stelt teleur tegen tien SVBC’ers

Vorig seizoen was Alteveer lange tijd in een hevig gevecht verwikkeld om handhaving in ...

Leon Bos loodst Stadskanaal langs Peize

Stadskanaal boekte wederom een zege en heeft de weg omhoog te pakken.