Jarno Giezen: “Als het aan mij ligt speelt SETA volgend seizoen in de vierde klasse”

Jarno Giezen hoopt komend seizoen mee te kunnen doen om de prijzen in de vijfde klasse met zijn club SETA.

Al ruim tien jaar komt SETA uit in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. Waar er op dat gebied sprake is van stabiliteit geldt dit minder voor de selectie van blauw–witten. Ook het komende seizoen zal SETA met veel nieuwe spelers en een gewijzigde staf aan een nieuwe editie beginnen. Eén van de nieuwkomers is Jarno Giezen en hij staat te popelen om te starten.

Jarno Giezen is overgekomen van Nieuw–Buinen, waar hij het in het tweede elftal speelde en regelmatig met de eerste selectie mee mocht. Giezen over zijn overstap: “ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Denny Feiken, oud–speler van Nieuw Buinen en nu trainer/speler bij SETA, had mij gevraagd om hier te komen spelen en een nieuw avontuur aan te gaan. We hebben veel goede spelers en een jong elftal. Er zijn een aantal spelers vertrokken, maar ook veel spelers bijgekomen, waardoor we mooi kunnen werken aan een nieuw elftal.”

Verbeterpunten

Dat het bouwen aan een nieuw strijdplan zijn ups en downs kent, onderstreept Giezen. “Je ziet het terug in de voorbereiding; we hebben goede prestaties geleverd met veel inzet, maar aan de andere kant zijn er ook verbeterpunten. Daar trainen we hard voor, zodat we dit seizoen bovenin kunnen meedraaien en leuk voetbal laten zien. Met het team dat wij hebben, zullen we er alles aan doen om de top drie te halen. Als het aan mij ligt spelen we volgend seizoen in de vierde klasse. Ik schat NWVV, Damacota en Scheemda ook aardig hoog in.”

Meerwaarde

Zelf wil Giezen veel goals maken en een meerwaarde zijn voor het team. “Ik zal er elke wedstrijd alles aan doen om die drie punten mee te nemen. Ik hoop, zoals gezegd, dat we promotie naar de vierde klasse kunnen bewerkstelligen en SETA goed op de kaart kunnen zetten. Het is een kleine, mooie en gezellige vereniging waar alles heel goed geregeld is. Dit met dank aan de vele vrijwilligers die zes dagen in de week klaarstaan voor ons!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gerard Gremmer wil zich bewijzen als trainer

Tien seizoenen lang was Gerard Gremmer een gewaardeerde kracht van de hoofdmacht van SJS, ...

Mike Reuvers (Nieuw Buinen): FC Emmen, HHC en WKE staan op mijn lijstje”

Mike Reuvers kwam afgelopen zomer samen met trainer Eric Lippold over van v.v. Emmen ...

Ben Zuidinga: “Op deze manier wil ik niet stoppen”

IJs en weder dienende beginnen de voetbalclubs uit de Kanaalstreek in het weekend van 24 ...