Annen verliest van PKC ’83

Annen ging zaterdag onderuit tegen PKC ’83 en zal zich volgende week moeten zien te plaatsen voor de volgende ronde.

Annen  heeft het tweede bekerduel in de poule verloren van PKC ’83. De zaterdag eersteklasser bleek over negentig minuten te sterk en won met 4-1. De Groningers kwamen via Tiuri Schievink op 1-0, maar Annen kwam voor rust langszij via Wouter Tilman. Toch scoorde ook PKC nogmaals voor de pauze en werd er met een 2-1 tussenstand gerust. Na de pauze trok PKC de wedstrijd in de loop van de tweede helft naar zich toe dankzij doelpunten van Handrit Hoxhaj en Kevin Bakels. Ondanks de nederlaag heeft Annen nog de mogelijkheid om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Dat moet het dan volgende week zien te bewerkstelligen in de wedstrijd tegen SC Stadspark.