Heiligerlee laat geen spaan heel van JVV

Heiligerlee haalde uit tegen JVV en won met grote cijfers.

Heiligerlee heeft het bekerduel met JVV met grote cijfers gewonnen. Het werd maar liefst 8-1 voor de zondag vierdeklasser, die een paar maatjes te groot was voor de zondag vijfdeklasser. De eerste wedstrijd verloor JVV ook al met 10-0 van Sellingen. Binnen twintig minuten spelen stond het al 3-0 voor de thuisploeg via twee goals van goalgetter Martijn Drent en een doelpunt van Jorn Hoogstraten. Vervolgens deed JVV wat terug via Mathijs Nonkes, maar scoorde Heiligerlee nog eens drie keer voor rust via Gert Reininga, Robin Huizing en Dylan van der Heiden. Na rust ging het wat minder hard en scoorde de thuisploeg nog slechts twee keer via Reininga en van der Heiden. Ondanks de grote overwinning lijkt plaatsing voor de volgende ronde er niet meer in te zitten voor Heiligerlee. Sellingen won al met 10-0 van JVV en haalde ook Nieuweschans met 7-0 door de gehaktmolen en is daardoor al zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: De Heracliden – SJS

In de vierde klasse D houdt SJS de nummer drie van de ranglijst, De ...

SC Stadskanaal zet ook Ruinerwold aan de kant

De tweede wedstrijd na de winterstop was voor Stadskanaal opnieuw een wedstrijd tegen een ...