NWVV verliest in extremis van VCG

NWVV leek in de slotfase nog een punt over te houden aan het duel met VCG, maar kreeg in de slotminuut nog een doelpunt om de oren.

NWVV heeft het tweede bekerduel van VCG nipt met 3-2 verloren. De Nieuw-Weerdingers leken op een gelijkspel af te stevenen, maar in de slotminuut van de wedstrijd trok VCG de wedstrijd alsnog naar zich toe.

De eerste helft van dit bekerduel was rommelig te noemen, waarbij er veel strijd werd geleverd, maar het goede voetbal wat achterwege bleef. Er kwamen aan beide kanten wel mogelijkheden, maar gescoord werd er niet door beide partijen. Ook na de pauze duur het lang voordat de ban werd gebroken. Eigenlijk scoorde VCG zo’n twintig minuten voor tijd de 1-0, nadat Dinand Post een afgeslagen bal tegen de touwen joeg. Vervolgens leek de thuisploeg de wedstrijd tien minuten voor tijd te beslissen toen Remon Benjamins de 2-0 wist binnen te schieten.

Trefzekere Super

Dat bleek nog echter niet het geval, want NWVV-spits Roy Super kreeg het in de slotfase nog op de heupen. In de eerste helft ging de meeste dreiging ook al uit van Super, maar nu haalde de aanvaller de trekker wel over. De spits ronde direct na de 2-0 een fraaie aanval van de gasten af en vlak voor het einde was Super nogmaals trefzeker. Daardoor leek NWVV een punt over te houden aan het duel, maar in extremis ging het nog mis voor de bezoekers. Enrico Schonewille ontsnapte aan de defensie van NWVV en schoot alsnog de winnende binnen voor VCG. NWVV is uitgeschakeld en resteert alleen nog het duel tegen Angelslo.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen zet reuzenstap richting handhaving

Gieterveen zit in een fase van de competitie waar het niet wil en hoort ...

TEVV verslaat koploper Germanicus

TEVV heeft in de kraker tegen Germanicus goede zaken gedaan: in de avondwedstrijd werd ...

Blik op 2L: tiental SC Stadskanaal eenvoudig langs FC Lewenborg

Sc Stadskanaal heeft op het eigen sportpark de eerste winstpartij van het seizoen geboekt. ...