ZNC wint eenvoudig van Bellingwolde

ZNC trok in de eerste helft de wedstrijd tegen Bellingwolde al naar zich toe en won uiteindelijk met 4-1.

ZNC heeft de bekerwedstrijd tegen Bellingwolde met 4-1 gewonnen. Na 45 minuten spelen was het pleit al zo goed als beslecht, ZNC leidde op dat moment al met 3-0. Na tien minuten spelen scoorde Jeroen Dijk op aangeven van Joop Uuldriks. De 2-0 was zeer fraai te noemen, Harmen Hager scoorde met een bekeken stift. Vanaf de stip besliste Uuldriks al zo goed als zeker de wedstrijd voor de theepauze: 3-0. Ook in de tweede helft kwam Bellingwolde er niet aan te pas en was het ZNC dat op 4-0 kwam via Maarten Hager na een goed uitgespeelde aanval. Bellingwolde deed in de slotfase nog wel wat terug, maar dan een eretreffer was het ook niet. Michel IJzer schoor raak vanaf elf meter: 4-1.