Kaarten en uitsluitingen voor het seizoen 2021/2022

De regels omtrent de kaarten en de uitsluitingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022.

Iedereen in het amateurvoetbal begint het seizoen 2021/’22 weer met nul gele kaarten, zowel in de beker als reguliere competitie. Wanneer iemand echter nog een uitsluiting van het vorige seizoen heeft staan, wordt deze meegenomen naar het komende voetbaljaar. Ondanks de rare periode die we achter de rug hebben met onder meer een onafgemaakte competitie, blijven de huidige reglementen gelden en worden uitsluitingen meegenomen naar het nieuwe seizoen.

Wanneer een uitsluiting is opgelopen naar aanleiding van een rode kaart, dan moet deze worden uitgezeten in de eerste wedstrijd(en) van het nieuwe seizoen 2021/’22. Het maakt hierbij niet uit of de uitsluiting is opgelopen in een beker- of competitiewedstrijd, een uitsluiting geldt voor alle bindende wedstrijden. LET OP: heb je nog een uitsluiting open staan vanuit het seizoen 2019/’20, dus van twee seizoenen geleden, en staat er in de tuchtbrief dat je uitsluiting wel is gekoppeld aan een specifieke competitie dan is de informatie in de tuchtbrief leidend.

Lees het volledige bericht via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/48843/kaarten-en-uitsluitingen-voor-het-seizoen-202122

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 20 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...