Musselkanaal walst over Gieterveen heen: 11-1!

Musselkanaal had geen kind aan Gieterveen en walste over de zondag vierdeklasser heen. Het werd maar liefst 11-1 voor de thuisploeg.

Musselkanaal heeft in de laatste bekerwedstrijd geen spaan heel gelaten van Kanaalstreekgenoot Gieterveen. De zondag derdeklasser leidde bij rust nog maar met 3-1 tegen de zondag vierdeklasser, maar walste na de pauze over de bezoekers heen. Met het schaamrood op de kaken droop Gieterveen af na een 11-1 eindstand.

Beide ploegen konden zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde en dus kon het duel als een laatste testcase beschouwd worden voor de start van de competitie. Titan won namelijk van beide ploegen en doordat De Treffer ’16 zich terugtrok uit de beker zijn de Titanen door naar de volgende ronde.

Musselkanaal op voorsprong

In Musselkanaal opende de thuisploeg na een klein kwartier spelen de score via aanvaller Jordy Oost. Op dat moment leek het nog niet echt het geval dat het een hele makkelijk middag zou gaan worden voor Musselkanaal, want de Gieterveners wisten langs zij te komen door een doelpunt van Bart Caspers. Die gelijke stand bleef niet lang staan, want even later was het al weer 2-1 via Lennart Fehrmann. Vlak voor rust sloeg Musselkanaal nog een keer toe en zorgde Jos de Boer voor een nog wat comfortabelere ruststand van 3-1.

Doelpuntenregen

Na rust ging het in een keer hard met de doelpunten. Toen de 4-1 viel was het helemaal gebeurd met het verzet van Gieterveen dat zich als makke schapen naar de slachtbank liet leiden. Musselkanaal scoorde er lustig op los en na 70 minuten stond het al 7-1, nadat Jos de Boer zijn tweede van de wedstrijd had gemaakt. De thuisploeg bleek echter nog niet verzadigd en ging op zoek naar de dubbele cijfers. Die kwamen er ook, Musselkanaal scoorde nog eens vier keer, waarbij Jordy Oost en opnieuw de Boer trefzeker waren. Een oorwassing van jewelste voor Gieterveen, dat de wonden moet likken en komende week zich moet herpakken op weg naar de competitiestart tegen Pekelder Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys dwingt toetje af

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op De Boskamp prima zaken gedaan. Tegenstander VVS uit Oostwold ...

Buinen pakt tegen VIOS langverwachte zege

De spelers en begeleiders van Buinen moesten flink graven in hun geheugen om de ...

Buinen laat geen spaan heel van De Treffer ’16

Buinen is goed gestart aan de competitie en won ook met ruime cijfers van ...