SETA boekt knappe overwinning in derby tegen Mussel

SETA bleek in eigen huis te sterk voor Mussel, beide ploegen gaan niet meer door in het bekertoernooi.

Foto Harold Woortman, SETA-aanvoerder Denny Feiken torent boven iedereen uit.

SETA heeft de derby tegen Mussel met 4-1 gewonnen na een 2-0 ruststand. Een prima prestatie van de zaterdag vijfdeklasser, terwijl er voor Mussel nog de nodige kopzorgen aanwezig lijken richting de start van de competitie.

In de eerste helft opende de thuisploeg halverwege de eerste helft de score. Michel Hebels zette SETA op een 1-0 voorsprong. Die voorsprong werd op slag voor rust verdubbeld door Jarno Giezen, waardoor Mussel nog een flinke klus wachtte in de tweede helft om er nog een resultaat uit te halen.

Schitterende knal

Dat resultaat kwam er echter niet meer, want opnieuw was het SETA dat na de pauze toesloeg. Met een schitterende knal van een meter of twintig maakte Robin van den Dries er 3-0 van en leek de wedstrijd wel gespeeld. Mussel deed daarna nog wat terug via Richard Wubs, maar in de problemen kwam SETA niet meer. De thuisploeg gaf de zege nog meer glans door in de slotfase ook nog eens de 4-1 op het scorebord te zetten. Het was Giezen die werd weggestuurd richting de goal van Mussel en niet faalde in de afronding. Een knappe overwinning van SETA, dat in ieder geval klaar lijkt voor de start van de competitie.

Foto’s Harold Woortman: SETA – Mussel

Tags:

  • Show Comments (1)

  • harold woortman

    dankjewel weer was super wedstrijd van de vv seta

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan heeft geen moeite met Sweel

Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft Titan een ruime 4-0 overwinning geboekt op Sweel. ...

Borger heeft geen kind aan Nieuw-Balinge

Borger kende een gemakkelijke middag en won eenvoudig van Nieuw-Balinge.

Wedde wint dankzij trefzekere Abbas met ruime cijfers van Farmsum

Wedde boekte een ruime overwinning op Farmsum, Ezra Abbas was met vier doelpunten opnieuw ...