Veelerveen zegeviert in derby tegen Wedde

Veelerveen boekte opnieuw een knappe overwinning, het won met ruime cijfers van vierdeklasser Wedde.

Veelerveen heeft het bekertoernooi afgesloten met een 5-2 overwinning in de derby tegen Wedde. De zondag vijfdeklasser leidde bij rust al met 2-0, waarna pas diep in de tweede helft de resterende doelpunten vielen. Ondanks twee overwinningen ligt Veelerveen wel uit het bekertoernooi, poulewinnaar Ter Apel ontdeed zich namelijk ook van EHS ’85 en bekert daardoor met drie zeges verder.

Veelerveen kende een goede eerste helft tegen Wedde en nam na twintig minuten spelen de leiding. Alwin Prusen scoorde de 1-0 voor de thuisploeg, waarna Tim Kampshoff de score verdubbelde uit een voorzet van Gijs Dekker. Dat bleek tevens de ruststand te zijn, waarna het in de tweede helft pas in de slotfase hard ging met de doelpunten.

Veelerveen leek nog uit te lopen naar een grote overwinning toen het op 3-0 kwam door Aron Ammersken en op 4-0 door Tim Kampshoff. Het waren de gasten die toch nog even tegenstribbelden en terugkwamen tot 4-2, maar echt spannend werd het uiteindelijk niet meer. Het slotakkoord was weggelegd voor Julian Strootman, die de eindstand op 5-2 bepaalde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA wint in doelpuntrijk duel van Nieuw-Balinge

SETA won thuis van Nieuw-Balinge en heeft nog zicht op de volgende ronde.

Degradatiezorgen voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen moet zich na de zesde nederlaag op rij de komende tijd richten ...

SJS met tien man onderuit tegen ZZVV

SJS is afgelopen zaterdag tegen haar eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In de ...