ASVB, Annen en Rolder Boys door in de beker

ASVB, Annen en Rolder Boys plaatsten zich allen voor de volgende ronde van de beker.

ASVB – Bedum

ASVB heeft zich zaterdag geplaatst voor de volgende ronde van de beker. De Witte Muizen waren met 2-0 te sterk voor Bedum. Concurrent VKW verloor van poulewinnaar Oranje Nassau, waardoor ASVB op de tweede plek eindigde in de poule. Bruce Tunjanan en Ivar Bruins hielpen de Blijhammers aan de 2-0 overwinning.

Annen – SC Stadspark

Ook Annen heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de beker. Annen streed samen met The Knickerbockers om het laatste ticket, maar de studenten verloren van poulewinnaar PKC ’83. Annen daarentegen won thuis met 2-0 van SC Stadspark en eindigde daardoor op de tweede plek. Annen dat al vroeg tegen blessures aanliep in de wedstrijd kwam op een 1-0 voorsprong via Wouter Tilman. Na de pauze moesten de bezoekers nog verder met tien man en besliste Jaap Jan Mulder uiteindelijk definitief de wedstrijd: 2-0.

EMMS – Rolder Boys

Rolder Boys heeft zich als ongeslagen poulewinnaar geplaatst voor de volgende ronde. De Roldenaren wonnen ook hun laatste wedstrijd, in een waar spektakelstuk werd het 4-5. In een wedstrijd waarin de voorsprong steeds van partij wisselde trok Rolder Boys uiteindelijk in de slotfase aan het langste eind. Sander Jansen, Dennis Taken en Per Kirchhoff waren trefzeker voor de bezoekers, die ook nog eens twee eigen doelpunten cadeau kregen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS bewijst zichzelf slechte dienst tegen effectief DKB

SJS ging onderuit bij DKB, dat een stuk effectiever met de kansen omsprong dan ...

Gasselternijveen O23 verslaat Musselkanaal O23 met ruime cijfers

Gasselternijveen O23 won de eerste wedstrijd in de strijd om de FC Kanaalstreek O23 ...