Achilles 1894 pakt in slotfase nog punt tegen Bedum

Achilles 1894 hield uiteindelijk een punt over aan het bezoek bij Bedum.

Achilles 1894 heeft op het nippertje nog een punt overgehouden aan het bezoek bij Bedum. Lange tijd leken de Assenaren op een verliespartij af te stevenen, maar in de slotminuten van de wedstrijd tekende Rachid Traoré nog voor de gelijkmaker. De Assenaren hadden in de eerste helft op voorsprong kunnen komen, maar lieten dat na. In de tweede helft sloeg Bedum als eerste toe, Jimi Hoeksema werkte de bal binnen op aangeven van Mark Kruizinga. Achilles kreeg daarna wat mogelijkheden op de gelijkmaker, maar die bleef uit. Aan de andere kant kreeg Bedum steeds meer ruimte op de counter om de wedstrijd te beslissen, maar scoren deed de thuisploeg niet. De Groningers kregen in de absolute slotfase dan ook nog de deksel op de neus toen Traoré uit een corner wist te scoren: 1-1.