Stadskanaal verliest in doelpuntenspektakel van WKE ’16

WKE en Stadskanaal maakten er zondag een doelpuntenfestijn van. De Emmenaren trokken mede door een hattrick van Boris Rasevic aan het langste eind.

Foto Stoffer Bakker, Leon Bos op weg naar de 1-1 voor Stadskanaal.

Een behoorlijke deceptie, dat vond SC Stadskanaal-trainer Jordi Nijgh van de met 6-4 verloren wedstrijd van WKE ’16. Volgens Nijgh had zijn ploeg juist het duel naar zich toe moeten trekken na de 2-3, maar kreeg het juist de deksel op neus en was Stadskanaal het spoor bijster na de 3-3. Boris Rasevic loosde binnen een mum van tijd met een loepzuivere hattrick WKE ‘16 richting de overwinning.

De toeschouwers moesten er deze zondagmiddag vroeg bij zijn op sportpark Grote Geert in Emmen. De wedstrijd was nog maar goed en wel onderweg of de eerste bal lag al achter Stadskanaal-doelman Arends. Lorenzo Hendriks trof met een mooi schot doel en zorgde zo voor de vroege voorsprong voor WKE.

Hindriks en Bos trefzeker

Ondanks de vroege tegenslag namen de bezoekers toch langzamerhand de regie over in de eerste helft. Na eerst het houtwerk al een keer geteisterd te hebben via Tolner, maakte Leon Bos op aangeven van Wessel Klijnstra de gelijkmaker na een half uur spelen. Diezelfde Bos zorgde er even later met zijn tweede treffer voor dat Stadskanaal met een voorsprong aan de thee kon. Maar ook in de tweede helft kwam Stadskanaal dramatisch uit de kleedkamer. Binnen een mum van tijd was het weer 2-2 en wederom was het Hindriks die raak schoot. Toch lieten de manschappen van Nijgh zich niet uit het veld slaan en het lukte wederom om op voorsprong te komen. Waar Tolner in de eerste helft nog pech had met de lat, daar lukte het de middenvelder nu wel om te scoren: 2-3.

Hattrick Rasevic

Stadskanaal leek daarna door te kunnen drukken, maar plots kantelde de wedstrijd toch weer in het voordeel van de thuisploeg. Dat was vooral aan een man te danken, Boris Rasevic. De spits trok in de 70e minuut de stand gelijk en had een tiental minuten later een hattrick achter zijn naam staan. Zo was de wedstrijd binnen een mum van tijd uit de handen van Stadskanaal weggeglipt, dat vlak voor het einde nog terugkwam via Kevin Nijmeijer. Een punt zat er echter niet meer in voor de Knoalsters, want de 5-4 stond nog maar goed en wel op het scorebord of WKE knalde ook nog eens de 6-4 binnen via Jaimy Wessels.

Zo eindigde een knotsgek duel in een overwinning voor WKE en is er voor Stadskanaal nog werk aan de winkel, dat de komende weken een paar pittige wedstrijden op het programma heeft. Te beginnen volgende week met de thuiswedstrijd tegen het sterk geachte GVAV-Rapiditas.

Foto’s Stoffer Bakker: WKE ’16 – Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS gelukkige winnaar in Kanaalstreekderby tegen Mussel

SJS had het meeste fortuin in de derby tegen Mussel en pakte daardoor enigszins ...

Jordy Oost schiet Musselkanaal weer naar winst

Van goed voetbal was amper sprake op het Sportpark aan de Parklaan te Musselkanaal. ...

Gieterveen voorlopig in de wachtkamer

Hoewel Gieterveen in de wedstrijd tegen Drieborg voor de achtste keer op rij niet ...