BNC onderuit bij Engelbert

BNC heeft haar eerste competitiewedstrijd verloren bij Engelbert.

BNC is in de eerste competitiewedstrijd tegen een 4-2 nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Engelbert kwam het nog wel op een 0-1 voorsprong via Rogier Ganzelveld. Die voorsprong werd snel teniet gedaan door twee doelpunten van Taco Groenhuis. Diep in de tweede helft kwam BNC echter weer langszij dankzij Mike Otter. In de absolute slotfase ging het echter nog weer mis voor de gasten, Engelbert scoorde een paar minuten voor tijd de 3-2 via Ingmar Hofstra en kwam in blessuretijd zelfs nog op 4-2 door Jordi Rasterhoff.