FC Ter Apel ’96 wint in eigen huis van Weerdinge

FC Ter Apel ’96 wist in een doelpuntrijke wedstrijd te winnen van Weerdinge.

FC Ter Apel ’96 is de competitie gestart met een 4-3 overwinning op Weerdinge. De Ter Apelers kwamen snel op voorsprong, maar zagen Weerdinge al snel weer langszij komen. De thuisploeg stond een minuut later echter ook alweer op voorsprong. Ook die hield niet lang stand, want na een kwartier spelen stond het al 2-2. Voor rust haalde Weerdinge nogmaals de trekker over en gingen de bezoekers met een voorsprong aan de thee. Pas diep in de tweede helft draaide Ter Apel de wedstrijd weer om en trok het de overwinning naar zich toe met twee goals in de slotfase. Voor Ter Apel scoorde Daniel Manning twee keer, de andere doelpunten kwam op naam van Joost Porrenga en Rick Krops. Aan de kant van Weerdinge scoorden Hicham Amraoui, Koop Rademaker en Rick van Heuvelen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten onderuit in Sleen

Gieten heeft opnieuw een nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij Sleen ging de ploeg ...

Westerwolde dankzij Roy de Jongh langs DWZ

Op een druilerig sportpark De Barlage boekte Westerwolde een eenvoudige zege op DWZ. Mede ...

Plek vier uit zicht voor SJS

Hoewel er in theorie nog wel mogelijkheden zijn, lijkt het erop dat SJS is ...