FC Ter Apel ’96 wint in eigen huis van Weerdinge

FC Ter Apel ’96 wist in een doelpuntrijke wedstrijd te winnen van Weerdinge.

FC Ter Apel ’96 is de competitie gestart met een 4-3 overwinning op Weerdinge. De Ter Apelers kwamen snel op voorsprong, maar zagen Weerdinge al snel weer langszij komen. De thuisploeg stond een minuut later echter ook alweer op voorsprong. Ook die hield niet lang stand, want na een kwartier spelen stond het al 2-2. Voor rust haalde Weerdinge nogmaals de trekker over en gingen de bezoekers met een voorsprong aan de thee. Pas diep in de tweede helft draaide Ter Apel de wedstrijd weer om en trok het de overwinning naar zich toe met twee goals in de slotfase. Voor Ter Apel scoorde Daniel Manning twee keer, de andere doelpunten kwam op naam van Joost Porrenga en Rick Krops. Aan de kant van Weerdinge scoorden Hicham Amraoui, Koop Rademaker en Rick van Heuvelen.